• Taxi Ridderkerk Barendrecht is dé groepstaxi voor groepsvervoer in de regio Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht, Kinderdijk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Heerjansdam en Albrandswaard (Rhoon, Poortugaal). Taxi Ridderkerk Barendrecht zorgt voor groepsvervoer met een taxibus in de regio Rotterdam en Ridderkerk Barendrecht. Comfortabel vervoer voor groepen tot 8 personen met onze taxibusjes van het type Volkswagen Transporter tot het type Mercedes Sprinter of Vito

• Taxi Ridderkerk Barendrecht biedt organisaties een pendelservice aan waarbij wij voertuigen inzetten van bijvoorbeeld het parkeergelegenheid naar het evenement en vice versa.

Wij nemen uw zorgen weg door een deel van de organisatie met betrekking tot het vervoer van u over te nemen en daarmee optimaal met u mee te denken, zodat uw evenement gegarandeerd een succes wordt.

• Vipvervoer met speciale representatieve voertuigen Wij vervoeren uw gasten, zakenrelaties en directieleden correct en vriendelijk.

Alle ingezette wagens en chauffeurs voldoen aan de aan de hoogste eisen en de chauffeurs zijn zeer ervaren.

• Een dagje gezellig weg met vrienden, familie of collega’s. Taxi Ridderkerk Barendrecht denkt graag mee. Tijdens een dagje uit is comfortabel, snel en veilig groepsvervoer een zeer belangrijke punt voor een geslaagd uitje.

Taxi Ridderkerk Barendrecht beschikt over diverse soorten luxe, comfortabele auto’s & busjes tot 8 personen.

• Gezellig weg met vrienden, familie of collega’s naar een evenement. Taxi Ridderkerk Barendrecht denkt graag mee. Tijdens een dagje uit is comfortabel, snel en veilig groepsvervoer een zeer belangrijke punt voor een geslaagd uitje.

• Vervoer van en naar speciale onderwijsinstellingen in omgeving Ridderkerk Barendrecht.

• Ouderenvervoer met speciaal aagepaste voertuigen met verlaagde instap voor ouderen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten.

Onze chauffeurs helpen bij het instappen en uitstappen en controleren alle veiligheidssystemen.

• Meer weten over de mogelijkheden of wat wij voor u kunnen betekenen? Bel 010-818 28 23 of neem direct contact  per e-mail met ons op!

Ook eventuele logistieke problemen kunnen wij voor u oplossen, onze planners verzorgen voor u de beste route en en de meest efficiënte vervoersoplossing.